Naglasila atribute

Boginja ljepote okupana zlatom: Zavodljivo, a istovremeno čedno izdanje pjevačice bacilo u trans

Beyonce (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Glazbena diva Beyonce pozirala je u potpuno zlatnoj haljini i oduševila izgledom.

Pjevačicu Beyonce mnogi smatraju najvećom glazbenom divom moderne generacije. Ona svojim hitovima već 20 godina oduševljava slušatelje, a figurom baca u trans. Lijepa Beyonce uz to je prošla i mnoge faze od kada se pojavila na sceni sa svojom grupom "Destiny's Child". 

Od mršavice tananog struka postala je raskošna dama bujnih oblina koje provokativne haljine jedva uspjevaju zadržati na mjestu, a čini se kako je njezina popularnost i slava sve više rasla s godinama. Danas Beyonce nosi nadimak "Queen B", tj. Kraljica B, a obožavatelji diljem svijeta dive se svakom potezu koji ova 38-godišnjakinja napravi. 

Ne čudi stoga što je posljednja objava pjevačice na Instagramu izazvala pravu senzaciju. Naime, Beyonce je objavila fotke na kojima pozira u uskoj, zatvorenoj zlatnoj haljini koja je savršeno naglasila njezinu figuru pješčanog sata i ženske atribute. 

Diva se upravo u tom zavodljivom, a istovremeno čednom izdanju pojavila na otvorenju Tyler Perry Studios u Atlanti, a svi su komentirali kako izgleda kraljevski. Zračila je samouvjerenošću i karizmom, a njezino je besprijekorno tijelo oduzimalo dah. 

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Imao je samo 3 godine kad je izgubio majku, ostao je i bez brata, a baš zbog njih je pokazao što zna!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS