seksi izdanja

Diva objavila provokativne fotke iz prošlosti!

showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Beyonce uspjela je zasjeniti vijesti o aktualnim dodjelama nagrada, objavivši svoje seksi fotke iz prošlosti.

Iako je ovih dana sva pažnja u svijetu showbizza usmjerena na nominacije za Oscar te dodjelu raznih nagrada, Beyonce je još jednom uspjela privući pažnju na sebe.

Naime, 32-godišnja pjevačica je na Instagramu objavila nekoliko provokativnih fotografija iz prošlih godina, uključujući i fotku s covera njenog posljednjeg albuma, vraćajući se sve do svojih bikini poza iz 2007.

Beyonce na Tumblru objavila fotografije s privatne zabave

Na jednoj fotografiji ova diva nosi minijaturnu bijelu 'showgirl' haljinu dok rukama drži svoje grudi kako bi ih još više istakla, a iza nje se vidi pozadina kupaonice.

Na drugoj fotografiji, majka dvogodišnje Ivy pokazuje svoja preplanula leđa koja krase samo dva zlatna lanca, dok nosi poluotkrivene i prozirne hlače tigrastog uzorka, a glavu joj krasi kruna.

Objavila je i jednu crno- bijelu fotku sa pozornice na kojoj do izražaja dolazi njezina imresivna stražnjica te jednu na kojoj visi naopačke sa obruča dok na sebi nosi uski crni kombinizon.

Iskopala je i fotku koja je bila objavljena u Sports Illustratedu 2007. godine na kojoj prelijepa zvijezda mokra i uronjena u pjesak pozira na plaži u malom crvenom bikiniju.
 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS