Na Berlinaleu

Glumica srpskog podrijetla svugdje prati svojeg slavnog supruga

showbuzz DNEVNIK.hr

Naša novinarka Ivana Nanut je na Berlin film festivalu gdje lovi na velike filmske zvijezde. Na crvenom tepihu razgovarala je i s ekipom filma 'Američki varalice' nominiranog za 10 Oscara.

Krema filmskog svijeta ovih se dana slijeva u Berlin gdje traje jedan od 3 najvažnija europska filmska festivala. Najveće zvijezde sinoć su bili junaci Američkih varalica.

Objavljene su nominacije za nagradu Oscar - 9 velikana je u borbi - Za koga navijate?

Nanut: Sviđa mi se rečenica iz filma 'Uvijek biraj uslugu umjesto novca', što Vi mislite o tome? 'Naravno! To je nešto što mi je Wineberg govorio, i predstavlja ga u potpunosti, nikad ga nije zanimao novac, već odnosi s ljudima, igrice i usluge. Volio je ljude. Zato i ja volim glumu, jer volim ljude!', rekao je glumac Christian Bale s kojim je na crvenom tepihu bila i supruga Sibi Blažić - glumica srpskog podrijetla rođena u SAD-u, kojom se oženio prije 13 godina s kojom ima kćerkicu.

Za film nominiran u čak 10 kategorija vjeruje se da će nekoliko kipića svakako odnijeti kući. David O'Rusell - već sprema novi film, izgledno ponovno s istom glumačkom postavom. Pozornost je privukao i dokumentarac o legendarnom dizajneru Yvesu Saint Laurentu. Modne magove tumače mladi glumci.

Pogledajte kako je bilo u Berlinu!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS