Objavili datume nastupa

Legendarni bend čije bezvremenske hitove i danas pjevamo najavio veliki povratak, zbog svađe braće nije ih bilo 16 godina

Oasis - 2 Profimedia 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Legendarni bend Oasis čiji su hitovi i danas vrlo popularni okuplja se nakon duge pauze, objavili su i prve datume koncerata.

Legendarni engleski bend Oasis vraća se na scenu nakon 16 godina pauze, a ovom novosti razveselili su brojne generacije fanova.

Braća Noel i Liam Gallagher potvrdili su u utorak ujutro kako se popularni bend ponovno okuplja te će iduće godine održati 14 koncerata u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj.

''Zvijezde su se posložile i iščekivanje je gotovo! Dođite nas vidjeti'', napisali su u zajedničkoj izjavi te najavili koncerte u Cardiffu, Manchesteru, Londonu, Edinburghu i Dublinu tijekom ljeta iduće godine.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Navodno će bend nastupiti i diljem Europe, a i svjetsku turneju, prenosi Mirror.

Oasis se raspao zbog loših odnosa braće Noela i Liama. Krajem kolovoza 2009. godine, Noel je otišao iz benda uoči koncerta u Parizu, a tijekom 15 godina su njihovi prijatelji i druge bliske osobe pokušale nagovoriti braću da zakopaju ratnu sjekiru i nastave s radom benda.

''Liam i Noel opet razgovaraju i bend će se sigurno ponovno okupiti! Prošlo je dosta vremena, ali stvari su opet na svom mjestu. Godinama je Liamova zaručnica Debbie pokušavala nagovoriti braću da se pomire. Paul je jedan od rijetkih koji su ostali prijatelji s obojicom i u zadnje vrijeme se i on trudio jako. Čini se da se napokon isplatilo'', rekao je izvor blizak braći ranije.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Nekad i sad Sjećate se zaljubljenog dječaka Dade iz ''Smogovaca''? Danas se bavi politikom, a evo kako izgleda!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Slavna pjevačica izazavala raspravu na društvenim mrežama zbog outfita koji je jedva prekrio njene ključne dijelove, što vi kažete?

Povezana vijest Celebrity Mariah Carey doživjela je veliku tragediju, na isti dan preminule su joj mama i sestra: ''Srce mi je slomljeno!''

Povezana vijest Celebrity Jelena Karleuša oštro o Severini: ''Poseban krug pakla za one koji ju podržavaju, ona je puno gora od švercera i dilera''

Povezana vijest Celebrity Alka Vuica fotografijom s bazena zbunila je pratitelje: "Ona je gola?"

Povezana vijest Celebrity Bivša loto djevojka nekad je žarila scenom, a zbog ovog prizora u bikiniju i danas opravdava titulu seks-simbola bivše države!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS