Gotova ljubav

Omiljeni glumac iz Jamesa Bonda razvodi se od svog supruga nakon 10 godina, detalje ljubavi vješto su krili, ali sada je sve propalo!

Ben Whishaw i Daniel Craig DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ben Whishaw razveo se od supruga Marka Bradshawa nakon deset godina braka.

Britanski glumac Ben Whishaw razveo se od svog supruga, australskog skladatelja Marka Bradshawa nakon deset godina braka, a svemu su navodno presudili njihovi prenatrpani poslovni rasporedi.

41-godišnja zvijezda filmova o Jamesu Bond i 39-godišnji filmski skladatelj bili su zajedno od 2009., a u braku su bili od 2012. godine. Dvojac je detalje svoje romanse držao podalje od javnosti, pa su tako tek 2013. godine javno objavili da se vole, a Benov agent je potvrdio njihovu vezu.

"Ben nikada nije skrivao svoju seksualnost, ali kao i mnogi glumci radije ne razgovara o svojoj obitelji ili životu izvan svog posla", izjavio je tada glumčev agent.

Njihova je ljubav sada došla do kraja, međutim, i dalje žive zajedno u stanu u istočnom Londonu, ali izlaze s drugim ljudima što je za Daily Mail potvrdio njima blizak izvor.

“Brak im je propao. Benov suprug rekao je prijateljima da se viđa s drugim ljudima, da su putovanja i gusti poslovni rasporedi učinili su svoje. Još uvijek žive zajedno i očito su ostali u prijateljskim odnosima, ali viđaju se s drugim ljudima već nekoliko mjeseci", tvrdi izvor.

Ben je u filmovima o Jamesu Bondu tri puta glumio Q-a, šefa odjela zaduženog za proizvodnju tehnoloških novosti, a na prvi pogled posve običan i neupadljiv, glumac je iznimnog talenta.  S 23 godine oduševio je ulogom Hamleta, a posve zasluženo osvojio je neke od najvažnijih filmskih i televizijskih nagrada.

"Teško je zamisliti išta čime sam se ja bavio, a da je popularno kao James Bond. I zato da, zaista sam sretan po tom pitanju. Ta mi je uloga pružila mnogo više primjetnosti", priznao je Ben u razgovoru za In Magazin

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Danijela zbog haljine s izrezima preskočila donje rublje, s prozirnih dijelova nije lako skinuti pogled!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Nekad i sad Majka ju je u strahu odvela od slavnog oca, a danas joj neodoljivo sliči i njezinoj se ljepoti svi dive!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS