Neće joj biti svejedno

OSVETA bivšeg muža - otkriti će sočne detalje iz braka

showbuzz DNEVNIK.hr

Nedavno je lijepa glumica Jennifer Garner nakon duge šutnje, otvoreno progovorila o braku s bivšim suprugom. Njemu se to nije svidjelo.

Nedavno je lijepa glumica Jennifer Garner napokon progovorila o svom braku sa slavnim glumcem Benom Affleckom. Iako je u intervjuu o njemu pričala isključivo u pozitivnom smislu, čak je izjavila kako je on ljubav njezinog života, i kako bi se ponovno udala za njega, Ben smatra da je otkrila previše detalja iz njihovog braka i sada joj sprema osvetu.

Ben je znao kako će Jennifer dati neke izjave,ali nije znao koliko će one biti detaljne. Oni koji su upoznati s njihovom situacijom, znali su kako će Jennifer napokon progovoriti o svom bivšem braku jer će to biti odlična prilika za promociju novog filma 'Miracles from heaven'. Čini se ako je Benu najviše zasmetao dio u kojem je Jeniffer rekla kako je njegova afera sa dadiljom bila loša procjena.

Iako službeno još nisu razvedeni, postupak i dalje traje, ali je prilično kompliciran. Problem su financije jer Ben i Jennifer nisu potpisali predbračni ugovor.

Bilo bi lijepo od Bena da se ponese kao gospodin i njihovu privatnost zadrži za sebe. Na kraju krajeva, ona nije rekla baš ništa ružno.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS