kao preporođen!

Affleck začudio promjenom imidža poslije razvoda od Lopez, a svi su primijetili i još jednu veliku razliku na njemu!

Ben Affleck - 6 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Ben Affleck viđen je u javnosti u dobrom raspoloženju nakon dugo vremena, njegove nove fotografije iznenadile su javnost.

Glumac Ben Affleck viđen je u javnosti s osmijehom na licu nakon dugo vremena.

Bena su paparazzi uhvatili u Brentwoodu u garaži u odijelu, a ni s naočalama na licu nije mogao sakriti dobro raspoloženje. Mnogi su odmah primijetili i da ima novu frizuru, kraće ošišanu nego inače, a nedostajao je i jedan važan detalj - vjenčani prsten.

Podsjetimo, prije nekoliko dana strani mediji potvrdili su da se razvodi od supruge Jennifer Lopez. Dokumenti za razvod su finalizirani, ali još nisu predani, a Affleck je već kupio i novu kuću.

O njihovu razvodu šuškalo se proteklih nekoliko mjeseci, ali oni su se svim silama trudili to u javnosti sakriti.

Međutim, prije nekoliko dana Affleck je kupio novu kuću, a mnogi su shvatili da je gotovo kad je zajednička kuća u kojoj su živjeli stavljena na prodaju.

Lopez i Affleck opet su se spojili 2021. nakon što su prekinuli davne 2004. godine. Potom su 2022. godine stali pred oltar na istom mjestu gdje su to htjeli učiniti i prije dva desetljeća.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Thompson se oglasio poslije rasprodanog spektakla u Imotskom, evo što mu pišu oduševljeni fanovi: ''Što prije na Poljud!''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Zvijezda naše serije koja je oborila sve rekorde ne prestaje se hvaliti figurom koju je dotjerala do savršenstva!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS