zaljubljeni do ušiju

Oskarovac i 16 godina mlađa djevojka se više ne skrivaju, zagrljeni su šetali plažom na egzotičnom putovanju

showbuzz DNEVNIK.hr

Ben Affleck i Ana de Armas još nisu službeno potvrdili svoju vezu, no sudeći prema fotografijama s putovanja, više se ne skrivaju.

Oskarovac Ben Affleck i njegova 16 godina mlađa djevojka Ana de Armas upoznali su se na snimanju trilera "Deep Water", gdje su se i zbližili, a paparazzi pomno prate svaki njihov pokret.

Slavni par još nije službeno potvrdio svoju vezu, no sudeći prema posljednjim fotografijama s putovanja na Kostariku, zaljubljeni su i ne skrivaju se.

Uhvaćeni su ovoga tjedna u šetnji plažom, a hodali su zagrljeni i cijelo su se vrijeme smješkali. Prije nekoliko dana bili su na Kubi, odakle glumica potječe, a fotografirali su se s obožavateljima te su uživali u tamošnjim specijalitetima.

Armas inače glumi u najnovijem filmu o Jamesu Bondu "Za smrt nema vremena", čija je premijera pomaknuta na studeni ove godine zbog straha od koronavirusa. Glumica je utjelovila agenticu CIA-e koja pomaže agentu 007.

Ben Affleck prije dvije godine se rastao od dugogodišnje supruge Jennifer Garner, s kojom ima troje djece. Glumca su optuživali za seksualno zlostavljanje te je bio na odvikavanju od alkohola, a bivša mu je supruga čitavo vrijeme bila podrška.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS