Uvijek provokativna

Jedna od najljepših žena svijeta pokazala više nego što je planirala u tankoj majici, a golišava izdanja nikad joj nisu bila problem!

Bella Hadid Profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Poznata manekenka Bella Hadid prošetala je ulicama New Yorka u tankom topiću koji je pokazao više nego što se nadala.

Poznata manekenka Bella Hadid prošetala je ulicama grada koji nikad ne spava u tankoj majici na bretele, a čini se da uopće nije marila za znatiželjne poglede koji su bili usmjereni na njeno tijelo.

Belli su se ispod majice itekako isticale grudi i bradavice, a teško je bilo ne zamijetiti i njene trbušne mišiće i uzak struk za koji manekenka naporno vježba.
Zelenu majicu kombinirala je uz tamno smeđu suknju te torbicu s vojnim uzorkom, a kosu je svezala u pundžu koja je prepoznatljiva za ovu djevojku.

Bella se zadnjih godina etablirala kao jedna od najtraženijih manekenki u svijetu mode, a karijeru je započela 2016. godine i ubrzo je proglašena modelom godine, što joj je osiguralo i prvu reviju Victoria's Secreta.

U svijet mode odlučila je ući nakon što su njezina majka Yolanda Hadid i sestra Gigi stvorile vlastite uspješne manekenske karijere.

Što se tiče njezina privatnog života, Bella je u vezi s umjetničkim direktorom Marcom Kalmanom, koju su potvrdili u srpnju prošle godine, a navodno su tada već bili par oko godinu dana.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Bivši suprug Britney Spears progovorio o odnosu pjevačice i sinova pa šokirao izjavom o njenom ropstvu

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Najzgodnijem muškarcu na svijetu za oko zapela baš Hrvatica, otkrio ga zapis na društvenoj mreži

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS