Seksepilne poze

Trokutići su joj jedva prekrili strateška mjesta dok je zavodljivo pozirala i namještala se u plićaku

showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid objavila je na Instagramu niz fotografija u minijaturnom bikiniju koji joj je jedva prekrio grudi.

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice Bella Hadid nedavno je proslavila 24. rođendan, nakon čega je nastavila oduševljavati svoje obožavatelje razgolićenim izdanjima s plaža.

Na svom je Instagramu podijelila nekoliko fotografija u cvjetnom bikiniju, čiji joj je gornji dio jedva prekrio grudi što ju nije spriječilo da se tako otputi na plažu i uživa u morskim radostima.

Nekoliko seksepilnih poza bilo je dovoljno da dobije tisuće komentara i lajkova svojih obožavatelja koji joj se ne mogu prestati diviti.

"Kakva kraljica", "Volimo te Bella", "Izgledaš predivno", "Je li netko već rekao da je ovo savršenstvo", "Ne mogu odlučiti koja mi je bolja", "Zračiš drugačijom energijom", poručili su joj u komentarima.  

Inače Bella je posljednjih nekoliko mjeseci bila zauzeta novom kampanjom modne kuće Versace, a u snimanju editorijala pridružila joj se i najbolja prijatelja Hailey Bieber. U reklami za novi parfem pozirale su također u bikinijima uz obalu mora, a bila je to jedna od najiščekivanijih kampanja u svijetu mode.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS