Kakva ljepotica

Malo joj je falilo da do oltara dovede velikog zavodnika i vječitog neženju, a uvalila se u probleme s porezom

showbuzz DNEVNIK.hr

Bar Refaeli prošle godine je morala platiti osam milijuna dolara poreznog duga izraelskoj državi. Ranije je tvrdila da je uglavnom živjela u inozemstvu što se pokazalo kao laž.

Bar Refaeli je jedna od najuspješnijih svjetskih manekenki, a mnogi ju pamte po tome što je skoro dovela do oltara holivudskog zavodnika i vječitog neženju. 

Izraelka Bar, koja 4. lipnja slavi 35. rođendan, već je sa osam mjeseci iskusila posao modela kada se pojavila u nekoliko reklama. S 12 godina je prekinula manekensku karijeru jer je nosila aparatić za zube, a 2000. je pobijedila na modnom natjecanju "Model godine" u Izraelu. 

Pojavila se međunarodnim izdanjima magazina Vogue, GQ, Maxim i Esquire. Surađivala je s poznatim brendovima među kojima su Chanel, Ralph Lauren, Victoria's Secret i Reebok. Bar je 2007. postala tek drugi izraelski model koji je bio na naslovnici časopisa Sports Illustrated. 

Refaeli je uspješna i kao voditeljica te od 2013. vodi natjecateljski show "The X Factor Israel", a 2019. je bila suvoditeljica Eurosonga koji se održavao u Tel Avivu. 

Bivša Viktorijina anđelica je od 2015. u braku s poduzetnikom Adijem Ezrom (45) koji je porijeklom iz Izraela kao i ona. Supružnici imaju kćeri Liv (3) i Elle (2) te sina Davida koji je rođen u siječnju ove godine. 

Refaeli je prije udaje bila u vezi s poznatim oskarovcem Leonardom DiCaprijem (45) koji iza sebe ima podužu lista bivših cura supermodela. Bili su skupa od 2005. do 2009., a navodno su se godinu dana nakon prekida pomirili. Pojavile su se glasine i da se par zaručio.

No, njihova veza je ubrzo nakon toga završila, a Refaeli je jedna od djevojaka koja je najduže bila s poznatim holivudskim zavodnikom koji trenutno ljubi 23 godine mlađu glumicu Camilu Morrone.

Iako se manekenkina imovina procjenjuje na 25 milijuna dolara, čini se da je Bar htjela uštediti ne plaćajući porez Izraelu tvrdeći da je većinu vremena u inozemstvu, a ne u rodnoj zemlji. Sud joj je prošle godine naredio da plati osam milijuna duga iz 2009. i 2010. godine. 

Njezini odvjetnici su ju branili tvrdeći da je bila gotovo cijelo vrijeme u Americi i živjela s tadašnjim dečkom DiCaprijem, no dokazano je da je provela više od 150 dana u Izraelu svaku od tih godina. Usto, Bar je američkim poreznim službama rekla da živi u rodnoj državi i tamo plaća porez. Ipak, na kraju je otkrivena. 

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS