Urnebes!

Baby Lasagna još jednom pokazao koliko je skroman, radi ono što i gomila Hrvata: ''Malo ćemo uštedjeti...''

Baby Lasagna Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Baby Lasagna objavio je novu fotografiju na društvenim mrežama pa još jednom pokazao da je i on samo običan čovjek koji živi u Hrvatskoj.

Baby Lasagna objavio je novu priču na Instagramu pa sve dobro nasmijao.

Naime, pokazao je kako i on, baš kao puno ljudi, odreže pastu za zube kako bi pokupio sve što je ostalo, a uz to je dodao i pjesmu naziva ''Štedi taj novac''.

Fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

Nedavno je sve oduševio odlukom da odgodi svoj koncert kako bi odao počast žrtvama katastrofalnih poplava u Bosni i Hercegovini, a o kojima više pročitajte OVDJE.

Prije toga nastupio je u Beogradu na dva rasprodana koncerta, a kakva je bila njegova reakcija nakon nastupa, pogledajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Kako izgleda sin najpoznatije splitske seke? Zbog njega se ovih dana u Splitu naveliko feštalo!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nagla promjena na Maji Šuput sigurno će mnoge šokirati, ali šešir je ono čemu se treba diviti: ''Ovo ne vidimo često na televiziji!''

Mali Marko ukrao je show u Supertalentu, sad je zvijezda društvenih mreža: ''Svaka čast tebi i roditeljima!''

Svjedočite povijesnom trenutku u Supertalentu, pogledajte kako je do njega došlo!

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna za zgodne Splićanke imao je jedan zahtjev: ''Mater mi je rekla da mu moram nać curu, pa evo...'''

Povezana vijest Celebrity Lasagna zahvalio svima koji su pjevali s njim na kiši i vjetru: ''I dalje ne vjerujem da se sve ovo događa...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS