"Vidimo se uskoro"

Baby Lasagna razočarao fanove u Madridu, sve je objasnio: "Dragi moji španjolski mačići, nažalost...''

Baby Lasagna - 6 Vanesa Pandzic/Cropix 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Nekoliko dana nakon što je održao tri koncerta na zagrebačkoj Šalati Baby Lasagna morao je otkazati nastup u Španjolskoj zbog bolesti.

Baby Lasagna protekli je tjedan održao tri rasprodana koncerta na zagrebačkoj Šalati, a atmosfera je bila usijana. Idući nastup očekivao se na festivalu Brava Madrid ovaj vikend, no Španjolci neće moći vidjeti nastup našeg ovogodišnjeg predstavnika na Pjesmi Eurovizije.

"Dragi moji španjolski mačići, nažalost vas moram obavijestiti kako neću nastupati na Brava Madridu 2024. Dobio sam jaku prehladu zbog koje ne mogu putovati ni nastupati", napisao je glazbenik, pravog imena Marko Purišić, te pozvao sve da iduće godine prisustvuju koncertima u Madridu i Barceloni u sklopu turneje "Meow Back Tour".

Turneja na kojoj će promovirati pjesme s nadolazećeg albuma "Demons and Mosquitos" započet će sredinom ožujka u Njemačkoj.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Duga kosa i brada potpuno su zakamuflirale ovog glumca: ''Što je, pobogu, ovo? Izgleda kao beskućnik!''

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Znate li tko su roditelji svojeglavog Jakova iz naše nove hit-serije? Talentirani glumac dolazi iz vrlo poznate zagrebačke obitelji

Povezana vijest inMagazin Nova TV još je jednom potvrdila status lidera u produkciji domaćih serija: Spektakularan povratak ''Kumova'' i izvanredan uspjeh ''U dobru i zlu''!

Povezana vijest Celebrity Kandidat MasterChefa o teškoj prometnoj nesreći zbog koje je danas zahvalan na životu: ''Zabili smo se u stablo...''

Povezana vijest inMagazin Tko je Braco, najpoznatiji hrvatski iscjelitelj za kojeg kažu da liječi pogledom?

Povezana vijest Nekad i sad Prepoznajete li glumicu iz Titanica? Sijeda kosa potpuno je promijenila zvijezdu filma koji je svima i danas jedan od najdražih!

Povezana vijest Celebrity Naša zaljubljena glumica za novu objavu s partnerom političarom imala je poseban povod: ''I kad je sve naglavačke, mi se držimo''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS