Novi skandal na vidiku

Oglasila se bivša supruga novog dečka Lady Gage, je li ovo provokacija ili je samo ljubomorna?

Autumn Guzzardi, Dan Horton, Dolly Parton (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Autumn Guzzardi oglasila se nakon što su svijet obišle fotografije na kojoj njezin bivši suprug Dan Horton ljubi Lady Gagu.

Nakon što je 33-godišnja Lady Gaga snimljena kako razmjenjuje poljupce s 37-godišnjim inženjerom zvuka Danom Hortonom, na društvenim se mrežama oglasila njegova bivša supruga, glumica Autumn Guzzardi.

Naime, ona je na svom profilu na Instagramu objavila vlasitu fotografiju uz koju je napisala "Poker Face" i emotikon srca, a što je naslov jedne od najpopularnijih pjesama Lady Gage. Mnogi su to shvatili kao provokaciju, ali i dokaz ljubomore.

"Jesi li ljubomorna? Čemu komentar? Ti si bivša supruga", "Lady Gaga?", "Djevojko, bolje ti je da nemaš nikakvog posla s Gagom, njezini će te obožavatelji živu pojesti", "Ovo je tako bez stila, poput djeteta si", "Ostavi Lady Gagu na miru", samo su neki od brojnih komentara koje je dobila.

Autumn i Dan vjenčali su se 2013. godine, a u braku su proveli pet godina. Službeno su se razveli u travnju 2018. godine, a kao razlog naveli su nepomirljive razlike.

Dan je nakon razvoda očito krenuo dalje i počeo je raditi za Lady Gagu u studenom prošle godine, a danas je strastveno ljubi na ulicama Los Angelesa ne mareći za reakcije javnosti i prolaznika.

Prve fotografije novopečenog para objavio je magazin People.

"Ljubili su se i šaputali jedno drugom na uho. Sjedili su za stolom na terasi, uz pločnik, pa im je očito bilo svejedno hoće li biti viđeni ili ne. Izgledala je jako sretno u njegovu društvu", izjavio je jedan od gostiju restorana.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Gola razglednica: Najstarija sestra slavne obitelji pokazala zbog čega za nju kažu da je i najseksi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS