Bila je mlada

Glumica otkrila: 'Tjerao me na perverzije u zamijenu za nagradu Oscar'

showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica Ashley Judd otkrila je u svom razgovoru za 'Variety' kako ju je šef često pozivao na večere u njegovoj hotelskoj sobi.

Ashley Judd proslavila se ulogom u filmu 'Kiss the girls', a sada je odlučila progovoriti o seksualnom uznemiravanju kojeg je dožvjela od jednog poznatog holivudskog direktora studija.

Glumica nije otkrila njegovo ime, ali je ispričala neke situacije kojoj su joj kao mladoj glumici ostale duboko urezane u sjećanje. Tijekom snimanja filma 'Kiss the girls' neimenovani šef ponudio joj je da ga gleda dok se tušira, a on će joj za uzvrat namjestiti da osvoji prestižnu filmsku nagradu Oscar.

U to vrijeme, kaže, nije shvaćala što se u stvari događa, ali je u razgovoru s drugim glumcima i glumica saznala da nije jedina koju ta osoba seksualno uznemirava.

Dekolte koji je otkrio i više no što je trebao

Nakon nekoliko godina Ashley se našla oči u oči za istim stolom s tom osobom, tada joj je rekao: 'Naš dogovor više ne važi'. Ashley kaže kako se dvojila treba li pred svima javno reći kakav je taj čovjek u stvari. Spremala se posramiti ga pred svima, ali se na kraju predomislila.

Nešto slično dogodilo se i članovima tada popularnog boy benda N Sync. Ista osoba ih je navodno dodirivala na neprimjeren način. Bez obzira na sve, protiv tog čovjeka nitko nikada nije podigao tužbu. Još jedan dokaz da ono što se dogodi u Hollywoodu ostaje u Hollywoodu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS