Samo prirodno

Najpoznatija plus-size manekenka pozirala gola u kadi, svi su gledali samo u jedan detalj na njezinu tijelu

showbuzz DNEVNIK.hr

Ashley Graham, koja je proslavila 33. rođenan, pozirala je gola u kadi i objavila fotografiju na Instagramu.

Jedna od najpopularnijih plus-size manekenki Ashley Graham proslavila je nedavno 33. rođendan u prirodi s obitelji, a nakon toga je na Instagramu odlučila objaviti fotografiju na kojoj pozira potpuno razodjevena u kadi, no to je ostalo u drugom planu zbog jednog detalja na njezinu tijelu.

Naime, pažnju gotovo 12 milijuna njezinih pratitelja privukli su njezini dlačicama prekriveni pazusi koje je bez problema pokazala, kao i lice bez trunke šminke. Ashley je inače poznata po objavljivanju surovih i prirodnih fotografija, bez imalo uljepšavanja i korištenja filtara, kako bi istaknula prirodnu ljepotu ženskog tijela.

U nedavnom intervjuu za Marie Claire otvoreno je progovorila o strijama na tijelu koje su joj se pojavile nakon trudnoće i nazvala sve majke superherojima.

"Kada sam ostala trudna, morala sam uspostaviti novi odnos sa svojim tijelom, s tim stvorenjem u sebi koje je preuzelo vlast. Jako sam se brzo debljala. Nisam mogla vjerovati kada sam vidjela strije na trbuhu i da se to događa. Isprva sam to doživljavala kao poraz, a onda sam upoznala sina Isaaca. To je nešto što mi je zauvijek promijenilo život, a ja slavim svoje novo tijelo", zaključila je hrabro Ashley.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Tony Cetinski iznenadio istupom: "Izmolite krunicu za njega, samo će on ustrajati u borbi za živote"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS