nije štedio

Milijarder oženio sina: Neviđeni luksuz na jednom od najraskošnijih vjenčanja ikada

showbuzz DNEVNIK.hr

Više od 200-njak uzvanika zabavljalo se na vjenčanju na kojem ničega nije nedostajalo.

Karen Karapetyan, sin armenijskog multimilijardera Samvela Karapetyana, protekli vikend uplovio je u bračnu luku. Bogati nasljednih oženio je svoju zaručnicu, lijepu Lilit, u Armenskoj apostolskoj crkvi u Moskvi. Nakon obreda u crkvi novopečeni supružnici nastavili su slavlje s 200-tinjak gostiju u jednoj od najprestižnijih dvorana u Moskvi, dvorani Safisa.

Cijela sala bila je uređena cvijećem, a nije ga nedostajalo ni na raskošnoj svadbenoj torti od na čak četiri kata. Kako bi svaki detalj bio posebno upamćen, unajmljen je i cijeli tim fotografa koji su pomno bilježili svaki trenutak svečanog slavlja.

Mladenka je imala čak dvije vjenčanice optočene dragim kamenjem koje potpisuje poznati libanonski dizajner Zuhair Murad.

Inače, mladoženjin otac Samvel Karapetyan vlasnik je tvrtke Tashir Group u čijem su vlasništvu 33 trgovačka centra, četiri uredska kompleksa i osam hotela. Mnogi ga smatraju najbogatijim čovjekom u Armeniji, a njegovo bogatstvo prema procjenama Forbesa iznosi 4,6 milijardi dolara.

Među probranom elitom uzvanika bila je i zlatna olimpijka Tatiana Navaka, ali i manekenka Vera Brezhneva koja je svojedobno proglašena najseksi Ruskinjom, piše Mirror.

Prošle godine Samvel je oženio starijeg sina, a na vjenčanje je tada potrošio 2 milijuna dolara. Sudeći prema luksuzu koji je osigurao Karenu i njegovoj odabranici ni ovo vjenčanje zasigurno nije stajalo manje.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS