Ukrao svu pažnju!

Maleni Archie zvijezda je preslatke božićne čestitke princa Harryja i Meghan, koji Božić neće provesti s kraljicom

showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle prošli su mjesec sa sinom Archiejem otputovali u Kanadu te Božić neće provesti u društvu kraljice i ostatka kraljevske obitelji.

Meghan Markle i princ Harry već su propustili tradicionalni predbožićni ručak u Buckinghamskoj palači kod kraljice, a neće biti ni na okupljanju u Sandringhamu na sam Božić.

Sve je to zbog njihove pauze od šest tjedana koju su si odlučili uzeti, no neki od članova kraljevske obitelji smatraju da bi bilo u redu da se predomisle, pogotovo jer je princ Filip trenutačno u bolnici.

Vojvoda i vojvotkinja prošli su mjesec otputovali u Kanadu, gdje žele uživati u privatnosti, ali bez obzira na sve objavljena je i službena božićna čestitka te slavne obitelji, čija je glavna zvijezda njihov osmomjesečni sin Archie.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

No mnogim članovima obitelji nije baš previše drago što će malenog Archieja za blagdane vidjeti samo na božićnoj čestitci.

''Mnogi ih zbog toga smatraju nepažljivima i sebičnima, pogotovo s obzirom na godine princa Filipa i kraljice Elizabete'', govori izvor.

A hoće li se Meghan i Harry predomisliti u zadnji tren, tek nam ostaje vidjeti. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS