"Čitaš Noletovu knjigu?"

Tenisačica Ana Ivanović zbog opuštene se fotke našla na udaru kritika, evo što su joj poručili bijesni fanovi

Ana Ivanović (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Tenisačica Ana Ivanović je dobila brojne kritike jer se nije očitovala o situaciji s Novakom Đokovićem u Australiji.

Tenisačica Ana Ivanović našla se na udaru kritika zbog fotografije koju je objavila na društvenim mrežama. Pozirala je uz knjigu te je objavila citat Vincenta Van Gogha, a lijepoj tenisačici mnogi su u komentarima zamjerili što se nije oglasila po pitanju Novaka Đokovića kojeg su deportirali iz Australije.

"Kako zašto šuti za Noleta? Pa zaboravila je materinji jezik, nebitan joj je", "Samo uživaj, na Srbiju zaboravi, a već jesi. Bio sam tvoj fan, samo te želim zaboraviti", "Ja ne bih mogla ovako opušteno čitati knjigu obzirom na događanja u Melbourneu", "A podrška za Novaka? Sramota", "Čitaš Noletovu knjigu o tome kako biti prijatelj u svim okolnostima?", samo su neki od bijesnih komentara koje je dobila ispod fotografije.

Inače, Ana je svoju blistavu tenisku karijeru završila 2016. godine, ali i dalje redovito vježba te je vrlo aktivna. Ana i Novak su često igrali zajedno te su se družili na početku karijere.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda supruga Dine Merlina, ne pokazuje ju često u javnosti, a na vjenčanje ju je gotovo morao oteti!

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Rijetki vjeruju da se ova bezvremenska ljepotica približava šestom desetljeću, nadimak koji je prati još joj itekako stoji!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS