Ma nemoguće!

Nećete vjerovati koliko Antonija Šola ima godina! Naša pjevačica kao da je zaustavila vrijeme: ''Ti si poput vina...''

Antonija Šola - 6 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Antonija Šola podijelila je nove fotografije u bikiniju i sve ostavila bez daha, potpuno je jasno zašto.

Naša pjevačica Antonija Šola pohvalila se svojom besprijekornom figurom na društvenim mrežama.

S kasnog ljetovanja objavila je fotografije na kojima pozira u badiću ogrnuta košuljom, a jedno je svima zapelo za oko. Antonija izgleda isto kao i na početku svoje karijere, a mnogi i dalje ne vjeruju da ima već 45 godina.

Prije nekoliko dana pozirala je i u uskoj haljini, a pratitelji je nisu prestali hvaliti.

''Prekrasna si mi'', ''Pa ti si kao vino...'', ''Blistaš, ženo'', "Lijep trenutak i još ljepša Antonija'', pisali su joj.

Podsjetimo, Šola se ove godine natjecala u našem hit-showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', a poznato je da je i u sretnoj vezi s našim pjevačem grupe Ljubavnici Marijom Regeljom.

Inače, Šola i deset godina mlađi Regelja svoju vezu su potvrdili u srpnju 2022. godine uz zajedničke fotografije na Instagramu, a ona nam je nedavno otkrila i hoćemo li uskoro možda čuti svadbena zvona.

"Ma što se tiče toga jednostavna sam i neopterećena, znam da je to uvijek ljudima nekako najzanimljivije, no stvarno, evo, možda bude sutra, a možda za nekoliko godina. Nije da ne planiramo, ali nismo se još time puno bavili. Najvažniji nam je mir i da smo sretni i zdravi", rekla nam je Antonija Šola.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Nekad i sad Evo kako je Minea izgledala na početku svoje karijere, imidž je često mijenjala, a s jednom frizurom bila je neprepoznatljiva!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Svi pričaju o bliskom susretu ovih dviju seks-bombi, fotografijama koje vidite opis ni nije potreban!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Antonije Šole, sad je jasno kome duguje dobre gene: "Sve ono najljepše od sebe tebi je dala!"

Povezana vijest Celebrity Ljudi se čude koliko Antonija Šola stvarno ima godina: "Ostala u 2005. godini, žena ne stari!''

Povezana vijest Celebrity Ponovni prizori Jasmina Stavrosa na bini sve su ganuli do suza: ''Jako je teško utjeloviti nekoga tko više nije s nama!''

Povezana vijest Celebrity Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS