više od prijatelja?

Antonija Šola pokazala s kim uživa uz more, nakon poljupca joj svi čestitali: "Predivan ste par"

Antonija Šola (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Antonija Šola i Mario Regelja objavili su zajedničku pjesmu, a zbog fotografija s Instagrama svi su uvjereni da su privatno nešto više od prijatelja.

Glazbenica Antonija Šola ovoga je vikenda uživala u ugodnom društvu, a na svom je Instagramu pohvalila Marija Regelju iz grupe Ljubavnici. "Čestitke povodom izlaska novog singla "Lijepa ženo Dalmatinko" koju potpisujemo zajednički za Ljubavnike i hvala vam što je toliko volite da je već prvi dan u trendingu", napisala je Šola pozirajući uz kolegu za kojeg su se mnogi zapitali ima li nešto više između njih.

Naime, Antonija i Mario su se držali za ruke, a na jednoj fotografiji ga je glazbenica poljubila u obraz. "Hej, lijepa ženo! Uz ovakvu podršku sve je lako", napisao je on na svom profilu. Dvojac već dugo vremena zajedno radi na pjesmama.

"Mislim da bi ste se trebali oženiti, vidim dobro si pašete", "Predivni ste", "Tako ste ljepi i slatki i baš ste jedan predivan par! Sretno ljudi dragi i volite se", "Najljepši i njaslađi par na estradi", "Znala sam, sretno vam", samo su neki od komentara ispod njihovih fotografija.

Šola je inače zadržala mlađahni izgled s početka glazbene i glumačke karijere. Još dan ranije dok je pozirala uz bazen jednog hotela u Trogiru svi su joj poručili da izgleda poput djevojčice.

Antonija Šola je kantautorica i autorica brojnih pjesama, a surađivala je s mnogim kolegama s regionalne glazbene scene. Publika ju pamti i kao glumicu, no pronašla se najviše u glazbi. Nekoliko je puta nastupila na Dori, na kojoj se 2003. godine pojavila prvi put s pjesmom "Dođi najbrže". Kao autorica pjesama surađivala je s Tošom Proeskim, Majom Šuput, Zdravkom Čolićem, Oliverom Dragojevićem, Ivanom Zakom, Tonijem Cetinskim, Ninom Badrić, Željkom Bebekom, Lepom Brenom i brojnim drugima.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS