Pazila na svaki detalj

Naša najljepša košarkašica objavila fotke raskošne proslave rođendana koji je proslavila u divnoj haljini

Antonija Mišura - 3 Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Antonija Mišura Sandrić pohvalila se na Instagramu svojom proslavom 34. rođendana, ali i vitkom majčinskom figurom u kombinaciji koju je odabrala za prigodu.

Košarkašica Antonija Mišura Sandrić na Instagram profilu objavila je detalje s njezine proslave 34. rođendana.

Prekrasna Antonija za ovu prigodu odjenula je bijelu satensku haljinu kojom je iskazala svoju vitku majčinsku figuru. Cijelokupnu kombinaciju zaokružila je nakitom, visokom zalizanom punđom, puder rozim sandalama i minijaturnom torbicom u istoj boji.

Rođendanski party bio je preplavljen detaljima rozih cvjetova, a tortu također nismo mogli ne primijetiti. Bijela torta s detaljima listova i ogromnom ružom na vrhu izgledala je vrlo ukusno i primamljivo.

Mišura se stvarno potrudila oko svakog detalja pa je tako na kraju uzvanicima djelila zahvalnice sa narukvicama u obliku srca ispod kojih je pisalo: "Hvala na ludoj i nezaboravnoj večeri".

Ispod objave nizalo se mnoštvo čestitki sa strane pratitelja.

Sportašica je majka dvogodišnje kćeri Tare, a krajem siječnja rodila je sinčića Noela

Prisjetimo se, u braku je s Markom Sandrićem od 2015., a vjenčali su se u katedrali sv. Jakova u Šibeniku, nakon deset godina veze.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Grdovića odvukli zaštitari s pozornice u Sloveniji, posrtao je pa na kraju potpuno izgubio kontrolu nad sobom

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS