nikad prežaljen

Domaći glazbenik otkrio dosad neviđenu fotku legendarnog Olivera Dragojevića: "To te ja pitam! Više ovakvih slika!"

Oliver Dragojević (FOTO: Zeljko Mrsic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ante Gelo je na Instagramu objavio dosad neviđenu fotku s Oliverom Dragojevićem u društvu Damira Urbana, a mnogima je pobudio nostalgiju.

Domaći gitarist i skladatelj Ante Gelo na Instagramu je objavio dosad neviđenu fotografiju s nikad prežaljenim Oliverom Dragojevićem.

"Koja ekipa! Naj naj volim", napisao je Gelo u opisu fotke na kojoj pozira s Oliverom te Damirom Urbanom. Brojnim obožavateljima, ali i poznatim licima, ovom je fotkom izmamio nostalgiju.

"Ajme! Ante, jel to negdje 2014.? Idem Dadi pokazati", napisala mu je u komentarima Urbanova supruga Milica, a emotikon je ostavila i Žanamari Perčić. "Predivna fotka", "To te ja pitam! Više ovakvih slika!", "Predivni ljudi", "Kakva jaka ekipa", samo su neki od komentara koje je dobio.

Oliver je 29. srpnja 2018. godine izgubio tešku bitku sa zloćudnim tumorom na plućima koji mu je dijagnosticiran godinu dana ranije, a iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Vesnu, s kojom je u braku bio 44 godine, sinove Dina, Davora i Damira te petero unučadi, a posthumno ih je dobio još dvoje.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Otkriveno tko će biti kum Petru Graši na vjenčanju s Hanom Huljić, ta osoba ponudu je oduševljeno prihvatila!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS