Skinuo sve sa sebe

Suočio se s teškim optužbama, pa objavio svoju potpuno golu fotografiju, a što će cura reći na to?

Ansel Elgort Ansel Elgort/Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ansel Elgort objavio je na profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira gol i to nakon što se već bio susreo s optužbama za seksualno zlostavljanje.

Mladi holivudski glumac Ansel Elgort iznenadio je svoje obožavatelje, a naročito obožavateljice kada je objavio svoju golu fotografiju na profilu na Instagramu.

28-godišnji Ansel podijelio je svoju fotografiju na kojoj je u potpunosti gol, samo je prekrio strateško mjesto crvenim sportskim dresom, a čini se da je nastala tijekom njegova putovanja u Pariz. Ansel je fotografiju objavio nešto više od dvije godine nakon što ga je jedna korisnica Twittera optužila da ju je seksualno napastvovao kada je ona imala 17, a on 20 godina, a on je tvrdio da su imali potpuno sporazuman odnos.

Ansel je inače u sretnoj vezi s 26-godišnjom profesionalnom plesačicom Violettom Komyshan, a iako svoju vezu drže podalje od medija, mnogi su primijetili kako blistaju zajedno gdje god da se pojave. Upoznali su se još 2010. godine dok su išli u istu školu u New Yorku, a zajedno su još od tada. Kratko su prekinuli 2014., no brzo su se pomirili.

U svijetu glume je od svoje 12. godine, a publika ga najviše pamti po ulozi Augustusa Watersa u drami "Greška u našim zvijezdama", akcijskom trileru "Vozač" te "Priči za zapadne strane". Za svoje uloge je dobio nekoliko nominacija za prestižne nagrade, a prije nekoliko godina proglašen je najboljim mladim glumcem pred kojim je uspješna karijera.

Osim glumom, Ansel se bavi i glazbom te radi kao DJ pod umjetničkim imenom Ansolo. Prvi album je objavio 2014. godine te je nastupao diljem svijeta.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Zanimljivosti Nives i kućne radove obavlja u badiću, a evo u kojoj je pozi objavila da su poslovi pri kraju!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Opasna haljina Ivane Mišerić sve je podsjetila na onu nedavnu od Elle Dvornik, bit će vam jasno zašto kad je vidite!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS