Oporavlja se

Menadžer glumice progovorio o njenom stanju nakon teške prometne nesreće: ''Obitelj moli za privatnost...''

Anne Heche - 5 Profimedia 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Nakon tragične nesreće koja se dogodila nedavno, menadžer glumice Anne Heche odgovorio je u kakvom se stanju nalazi glumica.

Anne Heche stradala je u strašnoj prometnoj nesreći u Los Angelesu te je hitno prevezena u bolnicu gdje je bila intubirana i ostala u kritičnom stanju.

Njen menadžer sada je za magazin People otkrio kako se glumica osjeća.

''Njezina obitelj i prijatelji mole vas da molite za nju i poštujete njenu privatnost u ovom teškom trenutku'', rekao je.

Glumica je trenutno stabilno, a potvrdio je i da Anne ima opekotine.

U naselju Mar Vista, Anne se svojim Mini Cooperom zabila u garažu, a automobil i kuća su se potom zapalili. Glumica je uz pomoć hitnih službi izvučena na nosila i hitno prevezena u bolnicu, a tamo je navodno intubirana i nalazi se u teškom stanju, piše Daily Mail.

Vlasnik kuće u koju se zabila je neozlijeđen, a šteta od požara ostala je prilično velika, a prema pisanju američkih medija njezin je automobil potpuno izgorio, a vatru na kući gasilo je 59 vatrogasaca punih sat vremena.

Naime, Anne je najpoznatija po ulogama u brojnim filmovima 1990-ih, uključujući “Šest dana, sedam noći”, “Donnie Brasco” i “Znam što si radila prošlog ljeta”, a ono po čemu je ostala poznata je i veza s američkom voditeljicom Ellen DeGeneres.

Njihova veza punila je medijske stupce krajem devedesetih godina s obzirom da je tema homoseksualnih veza tada još bila vrlo kontroverzna, a dvije dame zajedno su bile nekoliko godina.

Život glumice bio je vrlo tragičan. Naime, glumica je imala čak četvoro braće i sestara, a njih troje je preminulo. Sestra Susan umrla je od tumora na mozgu, a sestra Cynthia preminula je još kao beba zbog srčane mane. Brat Nathan poginuo je u prometnoj nesreći prije nego je uspio završiti srednju školu.

U nekoliko navrata, Anne je tvrdila i da ju je otac seksualno zlostavljao i da njena majka nije učinila ništa da ju zaštiti, a ove situacije glumica je opisala 2001. u svojim memoarima ''Call Me Crazy'' u kojima je iznijela gnjusne činjenice protiv svojih roditelja.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Indira Levak objavila fotografiju sa suprugom i otkrila da se ne osjećaju dobro: ''Mjesecima živim u boli''

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Najzgodnijem muškarcu na svijetu za oko zapela baš Hrvatica, otkrio ga zapis na društvenoj mreži

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS