Anne i Adam postali roditelji

Strogo čuvana tajna - prije dva tjedna postala je majka!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo se rijetko događa u Hollywoodu, ali njima je itekako uspjelo - čuvali su tajnu dva tjedna!

Slavna glumica Anne Hathaway i Adam Shulman postali su roditelji dječaka kojem su nadjenuli ime Jonathan Rosebanks Shulman. Dječak je rođen 24. Ožujka u Los Angelesu, a sretnu su vijest tek sada odlučili podijeliti s medijima. Vijest je potvrdio glasnogovornik za ABC.

33-godišnjoj Anne ovo je prvo dijete baš kao i njezinom 35-suprugu. Par je zajedno preko sedam godina, a vjenčali su se prije tri godine.

Iako je par pokušao što dulje sakriti trudnoću od javnosti, početkom siječnja su na njezinom profilu na Instagramu objavili fotografiju s plaže kako bi preduhitrili paparazze koji su ih snimali.

'Zaključila sam da ako će takva fotografija biti objavljena, onda barem neka to bude fotografija s kojom ću ja biti zadovoljna (i koja je fotografirana s mojim pristankom. I na kojoj je korišten filter)', rekla je Anna tada, a njezinu izjavu nakon trudnoće trebat ćemo još malo pričekati.

Glumica je često u intervjuima spominjala kako žarko želi postati majka.

'Želim postati majka i zamišljam kako ću obožavati svoje dijete. Znam, glupo je o tome razmišljati jer - kakva ću majka biti ovisi o tome kakvu ću djecu imati.... jedva ih čekam', kazala je u intervjuu za Vogue 2013.
 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS