minimalistički luksuz

Naša lijepa manekenka uživa u svojem novom domu, pokazala je i kako ga je uredila, a fotke su sve očarale!

Anita Dujić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Anita Dujić na Instagramu je pokazala kako je uredila svoj novi dom u koji je s obitelji uselila krajem prošle godine.

Naša manekenka i poduzetnica Anita Dujić Broadfoot u prosincu prošle godine na Instagramu je otkrila da je s obitelji preselila u novi dom.

"Kraj godine znaci novi početak za moju malu obitelj. Već smo dva tjedna u našem novom domu. Kockice se slažu. Svi smo na okupu. Srce je na mjestu," napisala je tada, te je nastavila pokazivati kako teče uređenje.

A čini se da se obitelj već ugodno smjestila u njihov novi dom jer je prije nekoliko dana Anita pokazala omiljeni kutak svojeg supruga Duncana Broadfooda.

Na fotki koju je tada objavila vidi se kauč pored police s knjigama i gramofonskim pločama te velikom podnom lampom.

"Divno"; komentirala je ispod fotke Anitina kolegica, manekenka Lidija Lešić, a pratitelje je oduševila i ostalim fotkama iz stana koje možete pogledati u galeriji.

Tako je dosad već pokazala i dnevni boravak s golemim prozorima, dječju sobu i prostrani hodnik, a sve je uređeno u minimalističkom stilu, kakav je i njezin modni izričaj.

Inače, Anita je vlasnica brenda nakita, a radi i kao dekoraterka setova, pa ne sumnjamo da je većina odluka o uređenju donijela ona. Sa Škotom Duncanom vjenčala se nakon tri godine veze, u siječnju 2020, a godinu dana ranije dobili su kćerkicu Lily.

Anita je bila u braku s Ivanom Veljačom s kojim se razvela nakon što su zajedno proveli dvije godine, a prije veze s Duncanom ljubila je glumca Ivana Hercega.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS