bivša miss na mukama

PROGOVORILA O ODLASKU "Zaželjela sam se kuće. Jedva čekam povratak"

showbuzz DNEVNIK.hr

Prije dva mjeseca sa suprugom i djecom preselila je u Njemačku.

Iako je rođena u Njemačkoj, Anici Kovač ova zemlja nije sjela najbolje. Otkad se sa suprugom Robertom prije dva mjeseca, preselila onamo, cijelo vrijeme, priznaje, razmišlja o povratku.

"Njemačka ko Njemačka, meni je ona dosta hladna tako da sam se zaželjela kuće, ali tu smo zato što je Robert tu, a samo čekam trenutak da se opet vratim", priznaje Anica.

Na otvorenje trgovine modnog dvojca ELFS u Frankfurtu stigla je društvu kćeri Leticije, koja se, kaže, izvrsno snašla u novom okruženju, za razliku od nje, kojoj previše toga nedostaje. "Konkretno sad da mi nešto nedostaje...Osim moje kume i prijatelja", kaže bivša Miss.

Ipak, supruga bi s djecom pratila i na kraj svijeta, a kao gorljivu navijačicu na utakmicama je već svi vrlo dobro znaju.

"Već tamo znaju i već me tamo zovu šeficom. Od početka sam napravila tako da se zna gdje je kome mjesto", priča Anica.

S temperamentom bivšom misicom nema šale, sve konce drži u rukama. "Žena sve drži, htjeli to ili ne htjeli priznat muškarci, mi držimo sve", zaključuje supruga Roberta Kovača.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS