Samo se pojavila

Angelina Jolie iznenadila posjetitelje jednog kafića u Ukrajini, ušetala je ležerno u običnoj trenirci s punđom na glavi

showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie viđena je ukrajinskom gradu Lavovu u jednom kafiću gdje su je prepoznali mnogi obožavatelji kojima je mahnula i uputila pozdrav.

Angelina Jolie viđena je kako kupuje kavu u jednom ukrajinskom kafiću u gradu Lavov.

Mnogi koji su je prepoznali ostali su iznenađeni prizorom jer ni najmanje nisu očekivali ovu oskarovku da uđe u ukrajinski kafić usred rata.

Na videozapisu koji je snimila jedna obožavateljica, a koji je podijelio Daily Mail, Angelina ulazi u kafić u sivoj trenirci i s laganom punđom na glavi, a ljudima koji su je prepoznali veselo je mahnula i uputila osmijeh.

''Ništa posebno. Samo sam otišla po kavu. Samo sam srela Angelinu Jolie'', napisala je obožavateljica u opisu videa koji je objavila na društvenim mrežama.

Mnogi se pitaju što Angelina radi u Ukrajini, ali pretpostavlja se da je došla pomoći žrtvama rata koji neumorno traje već skoro dva mjeseca.

Jolie je poznata po svojem humanitarnom duhu pa je tako za svog života sudjelovala u više humanitarnih akcija u kojima je pomagala djeci, većinom u Africi, a da je slaba na djecu i da joj je želja stvarno pomoći pokazala je i postupkom posvojenja čak troje djece – dva sina Maddoxa i Paxa te kćeri Zahare.

Angelina nije prva američka slavna osoba koja je sletjela u Ukrajinu tijekom trenutnih sukoba.

Američki glumac Sean Penn susreo se s predsjednikom zemlje i nazočio vladinim press brifinzima u sklopu snimanja jednog dokumentarca.

Kad je Kijev bio pod napadom, Penn i njegov tim pješačili su kilometrima do poljske granice.

61-godišnji glumac rekao je da su i on i njegova filmska ekipa odlučili napustiti svoj automobil i krenuti pješice nakon što su vidjeli tisuće ukrajinskih stanovnika kako bježe za sigurnošću, a kolone se protežu kilometrima.

Penn je opisao kako su automobili bili puni žena i djece, a njihova jedina vrijednost je vozilo u kojem su putovali.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS