Iskrena glumica

Jolie progovorila o teškoj operaciji

showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie sprema se za premijeru novog filma koji izlazi u svibnju, a progovorila je i o reakcijama nakon mastektomije.

38-godišnja glumica Angelina Jolie prošle se godine podvrgnula dvostrukoj mestektomiji. Prisjetila se reakcija nakon zahvata.

'Gdje god sam došla, prilazile su mi žene sa zdravstvenim problemima. Većina je imala rak dojke ili rak jajnika. Razgovarala sam s muškarcima o zdravlju njihovih kćeri i supruga. Sve to me je približilo ljudima koji dijele iste stvari, koji su izgubili svoje roditelje ili se brinu o svojoj djeci. Dirnula me potpora i ljubaznost toliko ljudi', poručila je u intervjuu za EW.

VIDEO Večer za pamćenje: Brad napokon dobio priznanje!

U svibnju se očekuje premijera filma 'Maleficient' u kojem glavnu ulogu ima Angelina Jolie. Glumica je za Entartainment Weekly ispričala kako je bilo pretvoriti se u zlicu. 'Namjera nije bila zabavljati se uz negativce' rekla je Jolie i dodala: 'Željeli smo otkriti što ljude pretvara u okrutne i agresivne. Što se točno događa?'

Angelina radi i na svom drugom filmu 'Unbroken', koji se temelji na istinitoj priči o junaštvu iz Drugog svjetskog rata.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS