Jedva čekamo!

MA KAKVA BOLEST? Kraljica se vraća - i to u velikom stilu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina ovaj put ispred kamere. Zaigrat će u glavnoj ulozi u filmu 'Ubojstvo u Orient Expressu'.

Početkom 2014. godine za za BBC-jev Radio Five Live lijepa Angelina je izjavila kako se želi fokusirati na piasanje i režiranje. 'Imala sam sjajnu karijeru i jako sam sretna što sam imala priliku pričati priče i raditi ovoliko dugo koliko sam radila. Sigurna sam da će biti još filmova, ali sretna sam što trenutno mogu biti izbirljiva i zabaviti se s likovima kao sada, ali voljela bih se usredotočiti na pisanje i režiranje, kao i na svoj rad u UN-u'.

Njezina ljubav prema režiranju nije dugo potrajala. Iako je Angelina prošle godine napisala scenarij za fim 'Pored mora', Angelina ovaj put nije htjela redateljsku palicu. U velikom stilu izaći će pred kamere i ponovno osvanuti na velikom platnu u glavnoj ulozi. Riječ je o filmu 'Ubojstvo u Orient Expressu'.

Radi se o novoj adaptaciji romana legendarne spisateljice Agathe Christie. Navodno će Angelina imati ulogu Harriet Hubbard, lik koji je igrala slavna Lauren Bacall u adaptaciji romana iz 1974. godine. Film će režirati Kenneth Branagh, koji će takođe glumiti i detektiva Herculea Poirota.

Ova vijest je i veliko iznenađenje budući da je Angelina više puta naglašavala da više neće glumiti u filmovima kao i skorijih vijesti o njenom sve lošijem zdravstvenom stanju.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS