Kraj razmirica?

OGLASILA SE GLUMICA "Dogovor je postignut prije tjedan dana"

showbuzz DNEVNIK.hr

Uskoro bivši supružnici postigli su dogovor o skrbništvu nad šestero zajedničke djece.

Čini se da je prepucavanju između Angeline Jolie i Brada Pitta došao kraj. Naime, svjetski mediji raspisali su se da su uskoro bivši supružnici postigli dogovor vezano uz skrbništvo nad njihovo šestero djece.

"Dogovor je postignut još prije tjedan dana. Djeca ostaju s majkom, a s ocem će i dalje moći posjećivati terapeuta. Ova odluka donesena je u interesu djece", potvrdio je Angelinin odvjetnik.

Dodao je i da ne može otkriti više detalja. "Vjerujemo da su sve strane posvećene zacjeljivanju obitelji i molimo vas za razumijevanje tijekom ovih teških vremena", dodao je glasnogovornik za People.

No izvori bliski paru navode da je tek riječ o privremenom rješenju koji im ostavlja dovoljno vremena za dodatne pregovore.

Podsjetimo, u rujnu je svijet šokirala informacija o razvodu najpoznatijeg glumačkog para današnjice, a ubrzo su u javnost isplivali i detalji razvoda. Navodno Angelina više nije mogla trpjeti Bradovu burnu narav, a prekipjelo joj je nakon što je Brad nasrnuo na njihovog sina Maddoxa tijekom leta u privatnom avionu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS