naglo prekinuta sreća

Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, planirali su i vjenčanje, a zadnja poruka koju joj je poslao prije smrti tjera suze na oči

Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Facebook 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Andrijana Budimir bila je djevojka Toše Proeskog u trenutku njegove tragične smrti, a planirali su i vjenčanje te proširenje obitelji.

Neprežaljeni makedonski slavuj Toše Proeski izgubio je život u tragičnoj prometnoj nesreći kod Nove Gradiške prije gotovo 15 godina, a iza njega je ostala neutješna djevojka Andrijana Budimir.

Bivša rukometašica bila je najveća ljubav pokojnog pjevača i skupa su živjeli u vili u naselju Zlokućani te su planirali vjenčanje i proširenje obitelji.

Nažalost, njihova sreća naglo je prekinuta 16. listopada 2007. godine, a Toše je posljednju poruku prije smrti poslao upravo Andrijani.

"Princezo moja jedina, lijepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te", glasila je pjevačeva poruka koja danas tjera suze na oči.

Andrijana i Toše vezu su obnavljali nekoliko puta. Prvi put su prohodali 2001. godine i bili zajedno do 2004. godine, nakon čega su se pomirili tek 2007. godine, kada su počeli zajedno živjeti.

Unatoč tome, Andrijana je nakon Tošine smrti na sudu morala dokazivati da je bila s njime u vezi, a kao dokaz je priložila 200 SMS poruka koje su izmijenili preko mobilnih telefona.

Nakon toga odlučila se povući iz javnosti i prvenstveno posvetiti sportskoj karijeri. Osnovala je školu rukometa te je 2019. godine postala prva izbornica u povijesti rukometne reprezentacije Sjeverne Makedonije, a danas je trenerica muškog rukometnog kluba Skopje.

Sreću u ljubavi ponovno je pronašla s ugostiteljem iz Skopja Johanom Budimirom, s kojim je 2014. godine dobila i sina Maksima.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Hrvoje nakon odlaska iz Survivora ispričao što se događa kada ih kamere ne snimaju: "Spomenuo bih jednu sočnu situaciju..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS