Ne pati previše

Slomio srce slavnoj pjevačici, pa brzo pronašao drugu: Glumca uhvatili s kolegicom?

Andrew Garfield i Aisling Bea (Foto: Twitter) Platforma X 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Rita Ora ostala je slomljenog srca nakon prekida s glumcem Andrewom Garfieldom.

Pjevačica Rita Ora navodno je ponovno ostala slomljenog srca.

28-godišnja glazbena senzacija podrijetlom s Kosova, nedavno je prekinula 4-mjesečnu romansu s holivudskem glumcem Andrewom Garfieldom koju je držala podalje od očiju znatiželjne javnosti.

Iako par nikada nije potvrdio svoju vezu, nekoliko su puta viđeni zajedno, a romansu je prekinuo glumac s obrazloženjem da "želi voditi privatniji život".

"Božićne praznike su proveli zajedno i doista je mislila da je među njima sve u redu. Njezina karijera se razvija odlično i ona živi u središtu pozornosti, no Andrew želi živjeti život daleko od bliceva fotoaparata."

Pjevačica se trudila držati njihovu vezu podalje od društvenih mreža, no ništa nije moglo promijeniti njegovo mišljenje. Navodno je problem bila i činjenica da je pjevačica krenula na turneju po Australiji, što je paru dodatno otežavalo odnos.

No čini se kako glumac ne planira previše patiti i gubiti vrijeme, jer je dan nakon vijesti o prekidu s Ritom viđen u jednom londonskom kazalištu s kolegicom Aisling Beaom s kojom se očito odlično zabavio.

Aisling je prije otprilike godinu dana prekinula vezu s glumcem Michaelom Sheenom, koji ima kćer s još jednom glumicom, Kate Beckinsale.

Andrew je s Ritom posljednji put viđen u prosincu prošle godine, a prije toga je bio godinama u vezi s Oskarovkom Emmom Stone. Par je proveo zajedno ukupno 5 godina, od 2010. do 2015. godine s nekoliko prekida.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Jedva obuzdala bujne grudi: Za ovu atraktivnu brinetu kažu da je jedna od najljepših mladih pjevačica

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Reakcija Dine Rađe na senzualan ples supruge Viktorije i njezinog plesnog partnera je sve!

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Jason Priestly jedva smogao snage da se oprosti od najboljeg prijatelja: "Laku noć, slatki prinče"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS