njegovi najdraži

Kramarić uhvaćen u nježnim trenucima sa suprugom i sinom, izmjenjivali su poljupce i zagrljaje, a fotografe nisu ni primijetili!

Andrej Kramarić sa suprugom i sinom Igor Kralj/Pixsell 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Andrej Kramarić snimljen je u šetnji Dohom sa suprugom Mijom i njihovim sinom Viktorom.

Naš nogometni reprezentativac Andrej Kramarić slobodno vrijeme prije zadnje utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru proveo je s obitelji.

Fotografi su ga snimili u Dohi sa suprugom Mijom i sinčićem Viktorom, a uhvaćeni su u najnježnijim trenucima.

Andrej je suprugu i sina obasuo poljupcima i zagrljajima, a ni Mija se nije suzdržavala i izgledali su kao da nisu ni doživjeli fotografe. Fotografije njihovih nježnih obiteljskih trenutaka pogledate u galeriji.

Mija i Viktor bodrili su Andreja s tribina na utakmici protiv Argentine te su mu pružili utjehu nakon poraza.

Podsjetimo, Andrej i Mija u vezi su od 2017. godine, a vjenčali su se u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici u ožujku prošle godine. Sinčić Viktor na svijet je stigao pet mjeseci nakon njihova civilnog vjenčanja, a krstili su ga u svibnju ove godine, kada su imali i svoje crkveno vjenčanje.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Grubnić slavi rođendan i jedva je dočekao objaviti fotografije s proslave u raskošnom, holivudskom stilu!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Tko je zgodna Hrvatica kojoj je Neymar lajkao fotografiju, a svjetski mediji su se raspisali o tome?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS