kakva ekipa!

Zvijezda naše hit-serije u crvenoj opravici istaknula bujni dekolte, a pozirala je s dvoje svima poznatih kolega!

Ana Uršula Najev Robert Gašpert i Dražen Kokorić 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Ana Uršula Najev jedna je od mnogih uzvanica koje su gostovale na modnoj reviji dizajnera Roberta Severa, a uz nju su pozirali kolegica Jagoda Kumrić i kolega Konstantin Haag.

Splitska glumica Ana Uršula Najev koju gledamo kao simpatičnu i zgodnu doktoricu u popularnoj seriji "Kumovi", oduševila je sve svojim outfitom na modnoj reviji u Zagrebu.

Naime, Ana je za ovu prigodu odjenula usku crvenu haljinu s dubokim dekolteom koji je svu pažnju usmjerio na njezine raskošne grudi. Do izražaja su dolazile i njezina zgodna linija, ali i duge vitke noge. Šareni rajf u kosi, zlatne sandale i crveni ruž dali su dodatan štih cijelom modnom odabiru.

Glumica je veselo pozirala sa svojim kolegama Jagodom Kumrić i Konstantinom Haagom.

Jagoda je nosila bež haljinu s detaljima cirkona i otvorenim leđima te je uz nju uskladila bež salonke. Valovita frizura i naglašene oči u zlatnim nijansama savršeno su se uklopile u cijelu kombinaciju. 

Konstantin je odjenuo sivo odijelo s bijelim prugama ispod kojeg je nosio prsluk identičnog detalja i klasičnu bijelu košulju te je cijeli stajling zaokružio smeđim cipelama. 

Uršula je fotografije podijelila na svom Instagram profilu te je u opisu stajalo: "Zauvijek te volim...Bravo, Robert Sever".

"Prelijepa", "Blistaš", "Žena u crvenom", "Prezgodna", "Premedene", "Top", samo su neki od komentara vjernih pratitelja. 

Nedavno je za In Magazin priznala i kako se zbog uloge u seriji preselila u Zagreb.

''Ja sam iskreno bila uplašena prije odlaska u Zagreb, jer nekako cijeli život sam bila dolje u Splitu, okej radila sam po drugim gradovima i državama, ali uvijek na kratko. Jako mi je lijepo ovdje. I ne da ne žalim nego je došlo u točno u pravom trenutku kad je trebalo obzirom na privatne situacije pa i poslovne'', kaže.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Pamtimo je kao vitku plavokosu ljepoticu i veliku zvijezdu, a danas ne nalikuje na sebe i skriva se od javnosti

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Borna Kotromanić pojavila se u bijeloj prozirnoj haljini koja je svu pažnju usmjerila na jedan neočekivani detalj

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS