ovo se zove hrabrost!

Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

Aktivan život Ane Rucner - 1 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ana Rucner je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira s kraljevskim pitonom.

Najpoznatija domaća violončelistica Ana Rucner (38) društvene mreže uglavnom koristi za promociju svoje glazbe, no sada je svoje pratitelje iznenadila prizorom koji se mnogima nije svidio.

"Odvažila sam se, a nije prvoaprilska šala. Ovaj petogodišnjak zove se Miki, stanovnik je našeg zagrebačkog zoološkog vrta i zapravo je jako drag", napisala je glazbenica pored niza fotografija na kojima pozira s velikom zmijom omotanom oko vrata.

U komentarima ispod objave otkrila je da se radi o kraljevskom pitonu te je pratitelje upitala bi li se usudili napraviti isto.

"Onesvijestila bi se da ga vidim", "Ne mogu ni gledati ovo", pisali su joj pratitelji koje je prepala fotkama, no puno više njih joj je čestitalo na hrabrosti, a Rucner je u nekoliko navrata naglasila kako je sve napravila pod stručnim nadzorom te da i drugima preporučuje isto.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nekoliko sati nakon što je objavio predivnu vijest, domaći glumac shvatio je što mu je supruga priredila i obračunao se s njom preko Fejsa

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS