bez zaštite nigdje!

Moda i koronavirus: Popularna pjevačica prošetala u vrućim hlačicama i masku za lice uskladila sa čizmama, fanovi se sprdali s njom

showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Ana Nikolić svojom kombinacijom se pohvalila na Instagramu i pritom se našalila s koronavirusom.

Pjevačica Ana Nikolić (41) odgovorno se ponaša dok traje pandemija koronavirusa i ne izlazi iz svog stana u Beogradu bez zaštitne maske na licu. 

Ana je uslikana u petak, a pokazala je da i dok pazi na zdravlje vodi računa o modi. Folk pjevačica je tako prošetala do auta u vrućim hlačicama noseći masku na licu koju je uskladila sa čizmama do koljena. 

Ana se i na Instagramu pohvalila svojom modnom kombinacijom. "Mi u doba korone. Ako umrem od korone, ja ću se ubiti", našalila se pjevačica. Svojom objavom je nasmijala fanove koji su se našalili na njezin račun, ali i pohvalili njezin izgled.

"Taman žena dotjerala liniju, a oni joj zabrane da izlazi i pokaže istu. Eh, živote", "Boginjo, najljepša si", "Ikona", "Kraljica", "Kraljica za vijeke vjekova", komentirali su. 

Inače, Nikolić se u prosincu prošle godine pohvalila vitkom linijom kada je pozirala na setu novog spota. Izgubila je čak 35 kilograma u manje od četiri mjeseca zbog stroge dijete. 

Pjevačica je nakupila kilograme tijekom trudnoće. Ana je 2017. rodila kćer Taru koju je dobila sa srpskim reperom Stefanom Đurićem Rastom. Glazbenici su bili u kratkom braku od 2016. do 2018. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS