Uživa u životu

Splitska ljepotica pobrinula se da ju na ulicama New Yorka svi zamijete, zbog dekoltea i trbuha kažu da je zgodna za poludit!

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić/Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ana Gruica Uglešić objavila je na Instagramu fotografije iz New Yorka u kojem uživa ovih dana.

Nakon što je plijenila veliku pažnju svojim modnim odabirom na vjenčanju Marka Livaje i Iris Rajčić, splitska glumica Ana Gruica Uglešić otputovala je u daleku Ameriku čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Ana je na profilu na Instagramu objavila niz fotografija iz New Yorka u kojem uživa u društvu prijatelja, a i tamo se pobrinula da svojim seksepilnim izdanjima pokaže utrenirano tijelo i obline.

"Obično uživam u životu", napisala je Ana uz jednu od fotografija snimljenu na mostu u Brooklynu na kojoj se u prvom planu našao njezin bujni dekolte.

Ana je uživala i kazališnoj izvedbi predstave "Moulin Rouge" na Broadwayu koja ju je ostavila bez teksta, baš kao i ona svoje pratitelje savršenim trbušnim mišićama.

"Zgodni za poludit", "Predivniii", "Trbuh gori", "Ma ludilo", "To je to", poručili su joj pratitelji u komentarima.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Naša zgodna glumica objavila golišavu fotku i spomenula svoje mane, a onda ju je poklopila poznata prijateljica!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Bruce Willis uhvaćen u javnosti nakon objave teške dijagnoze, a fotografi su ulovili i pomalo nezgodne trenutke
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS