Ne krije ponos

Iris Rajčić i Marko Livaja krstili sina, za kumu su odabrali našu poznatu glumicu koja se u toj ulozi i više nego snašla!

Ana Gruica Uglešić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ana Gruica Uglešić bila je kuma na krštenju malenog sina Iris Rajčić i Marka Livaje u Splitu.

Voditeljica i bivša manekenka Iris Rajčić i nogometaš Marko Livaja krstili su svog petomjesečnog sina Lorenza u crkvi na splitskom Sustipanu, a za kumove su odabrali svima dobro znana lica.

Naime, malenom je Lorenzu kuma bila splitska glumica Ana Gruica Uglešić, koja je slatke trenutke s krštenja podijelila i na svom Instagramu.

"Krstili smo našeg malog Lorenza. Hvala mami, mojoj Irki, i tati Marku što su me počastili tako važnom ulogom u Lorenzovu životu... Kao i kuma Matu. Uvijek ćemo biti tu. Jer tome kumovi i služe", napisala je Ana uz fotografije s krštenja na kojima pozira sa suprugom Boranom, Iris, Markom i djecom. 

Ana je za tu svečanu prigodu odabrala bijelo elegantno odijelo s prslukom ispod kojeg se isticao njezin bujni dekolte.

Inače, Marko i Iris našli su se nedavno u centru pažnje nakon što je on odlučio ostati u Hajduku, što su ga molili navijači, a mnogi na tome zahvaljuju i njegovoj 14 godina starijoj zaručnici Iris.

Sina Lorenza dobili su u veljači ove godine, a 2016. postali su roditelji kćeri Elizabet. Zajedno su od 2014. godine, a Iris je prije Marka bila u vezi s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS