nedostaju joj topli dani

Splitska ljepotica se prisjetila ljeta i pokazala zavidne trbušnjake, fanovi u transu: "Za reklamu si!"

showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Gruica često plijeni pažnju svojim isklesanim tijelom, a fotografijom od prošloga ljeta pokupila je redom komplimente na račun svog izgleda.

Splitska glumica Ana Gruica na Instagramu se požalila kako joj nedostaje ljeto, a objavila je fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu te je pobrala redom komplimente svojih pratitelja.

"Nedostaje mi ljeto. Nedostaju mi trbušnjaci", napisala je Gruica u opisu fotografije. "Ane za reklamu", "I meni fali", "Savršeno", "Lipa", "Seksi dama", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.

Domaća glumica na društvenim je mrežama tijekom čitavog ljeta privlačila pažnju svojom pojavom, a u prvom planu je redovito bilo njezino utrenirano tijelo.

Gruica često dijeli fotografije svoje besprijekorne figure koja je rezultat njezinog napornog vježbanja. Glumica je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a od kolovoza 2018. Ana je u braku s Boranom Uglešićem, a s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana (4).

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Nives Celzijus napokon ugrabila muškarca prema kojem ne skriva simpatije, otkrila je i što im je zajedničko

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS