njoj se sviđa

Ana Gruica pokazala drastičnu promjenu izgleda, a dok je jedni hvale, drugima novi stil nije baš "sjeo"

showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Ana Gruica kosu je obojala u plavo, a njezini obožavatelji podijeljena su mišljenja. Dok jedni tvrde da joj stoji savršeno, drugi se pak s time ne bi složili.

Domaća glumica Ana Gruica na Instagramu se pohvalila novom frizurom, a kosu je obojila u plavo. "Jesmo li spremni za dugu plavu kosu. Ja nisam. Kad me moj frizer uhvati subotom u ruke", napisala je Gruica u opisu fotke na kojoj pozira sa sunčanim naočalama.

U komentarima su joj se javili brojni obožavatelji, ali i spomenuti frizer koji joj je napisao kako se nada da će je ta boja dugo držati.

"Smeđa i kratka ti najbolje stoji", "Super si", "Ma super je", "Po meni nije to to", samo su neki od komentara, a glumičini fanovi očito imaju podijeljena mišljenja po pitanju njezina novog izgleda.

Inače, Gruica često dijeli fotografije svoje besprijekorne figure koja je rezultat njezinog napornog vježbanja. Glumica je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a od kolovoza 2018. Ana je u braku s Boranom Uglešićem, a s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana (4).

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS