Mama u izlasku

Noga koja je provirivala kroz haljinu osigurala je Ani Gruici baš sve poglede na kazališnoj premijeri

Ana Gruica (FOTO: Instagram) 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Iako brojne domaće dame paze na zdrav život, Ana Gruica jedna je od najokorjelijih ovisnica o fitnesu.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić poznata je kao ovisnica o zdravom načinu života.

Iako brojne domaće dame itekako paze na zdravu prehranu i vježbanje, plavokosa Splićanka jedna je od najokorjelih ovisnica o fitnesu, što se itekako vidi na njezinoj liniji.

Glumica nema problema s pokazivanjem rezultata napornog vježbanja, a njezinuse tijelu dive i muškarci i žene. Upravo zato što pazi na svoje tijelo, Ana može odjenuti što god joj srce poželi, a haljine su joj omiljeni komadi kada su u pitanju službena pojavljivanja u javnosti.

Za sinoćnju premijeru kabareta "Preko veze" u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, Ana se odlučila za crno-prozirnu haljinu koju potpisuje bubabu DESIGN, a koja je u prvi plan stavila njezine noge. Glumica se odlučila i za nešto jači make-up, zanimljivu frizuru te torbicu s likom poznatog dizajnera Karla Lagerfelda.

"Kako si ti zgodna žena", "Top kao uvijek", samo su neki od komentara koje su joj uputili obožavatelji na Instagramu.

Podsjetimo, Ana je utjehu nakon propale veze s piscem Hrvoje Šalkovićem, s kojim ima sina Marata Ivana, pronašla u uglednom splitskom psihijatru Boranu Uglešiću, s kojim se vjenčala prošlog ljeta nakon dva tjedna zaruka.

Čini se kako joj skladan obiteljski život itekako godi jer Ana izgleda fantastično. 

  1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nikad ljepša: Domaća glumica navukla se na teretanu i trčanje, a rezultate je pokazala u mini haljini

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Mirsad Kerić je živ, oglasio se njegov sin: ''Krivo su prenijeli menadžeru, još je u teškom stanju i bori se za život''

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS