imala je popis

Splitska motivacijska govornica pronašla je treću sreću s muškarcem o kakvom je sanjala: "Htjela sam da bude Srbin i glazbenik"

Ana Bučević i Marko Nikolić Željko Hladika/Pixsell 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Ana Bučević prošle se godine udala za Marka Nikolića, koji joj je treći suprug, a nakon vjenčanja otkrila je da je točno takvog muškarca i željela.

Srpski glazbenik Marko Nikolić u Zagrebu je održao svečanu promociju svojeg novog albuma "Dođi da te volim", koju nije mogla propustiti njegova supruga, poznata splitska motivacijska govornica Ana Bučević.

Ana je na promociju došla u elegantnoj bijeloj haljini i nije skidala osmijeh s lica, a fotografi su je ulovili i u romantičnim trenucima sa suprugom. S Markom je pronašla treću sreću, a vjenčali su se u veljači prošle godine.

Vezu su potvrdili u ljeto 2020. godine kada je Ana objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu. Krajem iste godine Ana se zbog Marka, zajedno sa svoje dvoje djece iz prethodnih brakova, odselila u Beč.

Nakon njihova vjenčanja Ana je na svojem kanalu na YouTubeu objavila video u kojem tvrdi da je manifestirala njihovu ljubav, odnosno da je Marko muškarac o kakvom je sanjala. Name, Ana je ispričala da je poslije razvoda sastavila popis s karakteristikama koje želi kod muškarca, a među ostalim je htjela da bude Srbin i da je glazbenik.

Za popis je znala i njezina sestra Nada, kod koje je Marko išao na terapije, te ih je u konačnici i spojila.

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS