Četvrta sreća!

Propale joj zaruke nakon dva braka, iz kojih ima petero djece, a sad je prvi put pokazala novu djevojku!

Rosie O'Donnell Profimedia 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Američka komičarka Rosie O'Donnell prvi se put pojavila na crvenom tepihu s novom djevojkom Aimee Hauer nakon propalog braka s drugom djevojkom.

Američka komičarka Rosie O'Donnell prvi se put pojavila na crvenom tepihu s novom djevojkom Aimee Hauer.

Dame su zagrljeno pozirale ispred paparazza, a Rosie je odjenula crne traperice i tenisice kombinirane s bijelom košuljom na prugice i smeđom jaknom. Njezina partnerica nosila je crnu lepršavu haljinu i crne čizme na petu te je imala upečatljiv crveni make-up.

Aimee i Rosie svoju su vezu potvrdile na Instagramu početkom srpnja. Zajedno su pozirale kako bi obilježile početak slavlja LGBTQ zajednice.

Aimee ima sina Elliotta i stariju kćer Izzie Porter.

Komičarka Rosie, s druge strane, ima čak petero djece: Parkera, Chelsea, Blake, Vivienne i Dakotu. Nijedno od petero djece Rosie nije rodila, već su sva djeca posvojena, a iza sebe komičarka ima dva propala braka s djevojkama.

Prva supruga bila joj je Kelli Carpenter O'Donnell, s kojom ima četvero djece, a druga supruga bila je Michelle Rounds, s kojom ima kćer Dakotu. Njihov brak trajao je tri godine, a Rosie je nakon toga pronašla novu djevojku.

2018. godine proglasila je da je u vezi s 23 godine mlađom policajkom Elizabeth Rooney, a te su se godine i zaručile. Međutim, do treće svadbe nije došlo jer su Elizabeth i Rosie prekinule 2019. godine.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seve objavila video na kojem se vidi kako je odmjerava svjetski poznati glazbenik, a družila se i s holivudskim zvijezdama!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Savršene noge seksi Hrvatice na meti su komentara, ali kad je okrenula leđa, također se imalo što vidjeti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS