'Svježi' zaručnici

Ne odvajaju se jedno od drugog - Tako je bilo i sinoć

showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Amar Bukvić ne odvaja se od svoje lijepe zaručnice Alme Vukičević. Par je sinoć snimljen na hrvatskoj premijeri filma Jobs.

Jedan od najljepših hrvatskih parova - Amar Bukvić i Alma Vukičević, na svakom su javnom događaju - zajedno. Tako je bilo i sinoć na premijeri filma Jobs, koju nisu željeli propustiti.

31-godišnji glumac i 26-godišnja PR agentica još su jednom pokazali da su skladan par - ovog puta to je bilo na području odijevanja.

>> Rođendansko iznenađenje: Pred svima je zaprosio!

Dok je Alma nosila uske hlače, laganu bluzu i balerinke, Amar je također bio odjeven u traperice, majicu i tenisice.

Podsjećamo, Amar je svoju voljenu djevojku, s kojom je u vezi godinu dana, zaprosio u travnju ove godine na proslavi njezina 26. rođendana.

'Nas dvoje smo se upoznali na rođendanskoj večeri zajedničkog prijatelja, košarkaša Damjana Rudeža. Zbog kazališnih obveza, kasnio sam na večeru, a ona je bila na odlasku. Činilo mi se da je to bila ljubav na prvi pogled, onaj trenutak kad učinite sve što možete da tu osobu zadržite u blizini. Katkad mi se čini kako nam se već u pogledu vidi da potpuno isto razmišljamo i želimo iste stvari', izjavio je jednom prilikom Amar.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS