Skandal u Moskvi

Putinova navodna ljubavnica u tajnosti rodila blizance? "Ispraznili su cijeli kat rađaone..."

Alina Kabajeva (Foto: AFP) afp 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Za ruskinju Alinu Kabajevu već se dugo šuška da je ljubavnica Vladimira Putina, a sada je rodila blizance.

Bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva već je godinama u središtu javnosti jer je navodno u vezi s ruskim vođom Vladimirom Putinom. 

Vladimir Putin bio je u braku s Ljudmilom Putinom od 1983. do 2014. godine te ima dvije kćeri. 

Vijest o rođenju blizanaca Alina nije potvrdila, no zna se kako je već mjesec dana ispražnjen cijeli kat ginekološke bolnice kako bi joj u maksimalnoj tajnosti bila pružena sva moguća skrb.

Ruski novinar Sergej Kanev, blizak ruskim obavještajnim službama, objavio je da je Alina rodila muške blizance.

"Obavještajne službe provjerile su svaki kutak bolnice prije njezina dolaska, a pola medicinskog tima je izbačeno. Porođaj je obavio slavni liječnik iz Italije, a morao je napraviti carski rez", piše on.

Prošle godine novinari su upitali Putina kada se misli oženiti, na što je on odgovorio da će "kao svaka pristojna osoba, morati to napraviti prije ili kasnije", a mnogi su komentirali kako je upravo Alina organizirala javno postavljanje tog pitanja ne bi li državnika natjerala da ju konačno zaprosi. 

Druga najuspješnija ruska gimnastičarka u povijesti od 2007. članica je ruske Dume kao zastupnica stranke Jedinstvena Rusija.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 inMagazin Lepa Brena otkrila nam je što misli o snahi Aleksandri, ali i tko je za nju najzgodniji muškarac na svijetu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS