Tuga

TEŠKO BOLOVALA Preminula članica slavne holivudske obitelji

showbuzz DNEVNIK.hr

Alexis Arquette preminula je u noći s nedjelje na ponedjeljak, u 48. godini života. Umrla je okružena obitelji, uz pjesmu 'Starman' Davida Bowieja.

Glumica Alexis Arquette, poznatija kao sestra glumaca Davida i Patricie, preminula je u 48. godini s nedjelje na ponedjeljak. Umrla je okružena obitelji, uz pjesmu 'Starman' Davida Bowieja. Tužnu vijesti potvrdio je njezin brat Richmond. Daily Mail piše kako se Alexis dugo borila s teškom bolesti.

Od nje su se oprosti članovi obitelji te kolege. Izvor blizak obitelji izjavio je da je Alexis posljednje četiri godine bila u komi te je svima bilo zabranjeno vidjeti je, s njom je u kontakt mogla stupiti samo njena obitelj. Alexis je 2006. godine promijenila spol.

'Alexis je bila jedna vrsta genija. Surađivale smo na mojoj seriji 'Roseanne' i u showu. Njezin talent svima će nedostajati. Moja najiskrenija sućut obitelji Arquette i svim fanovima koji su je voljeli i divili joj se', kratko je izjavila slavna Roseanne Barr nakon smrti glumice. Posljednje zbogom izrekao joj je i Boy George. Alexis se pojavila u filmovima 'Pakleni šund', 'Luda vjenčanja' i 'Obiteljski kaos'. Pojavila se i u spotu 'She's Madonna' Robbieja Williamsa.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS