Malo tjelovježbe

Bivša Viktorijina anđelica pokazala je pravi sportski duh, a fotografi su je uhvatili i dok se zagrijavala i razgibavala!

Alessandra Ambrosio Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Alessandra Ambrosio zaigrala je odbojku na pijesku sa svojim prijateljima, a pridružio im se i njezin dečko Richard Lee.

Svjetski poznatu manekenku Alessandru Ambrosio, fotografi su uhvatili dok je uživala igrajući odbojku na pijesku u društvu svojih prijatelja i partnera Richarda Leeja. 

U dvodijelnom sivom badiću pokazala je svoju zgodnu manekensku liniju.

Prije nego što je zaigrala na terenu, Ambrosio se razgibavala i pokazivala svoje zanosno tijelo, a kao modni dodatak nosila je šiltericu i sunčane naočale. 

Uhvaćena je i u izmjenjivanju nježnosti s Richardom. Naime par se strastveno ljubio bez imalo srama. 

Popularna manekenka na svojoj figuri radi naporno i svakodnevno te nije ni čudo da zbog toga ima tako savršenu građu tijela.

Na njezinom Instagram profilu prati je skoro 12 tisuća ljudi, a ona u zadnje vrijeme rado dijeli fotografije u badićima za koje dobiva pregršt komplimenata.

Ambrosio se nedavno družila s našom najseksi Hrvaticom Ivanom Knoll u Crnoj Gori, nakon čega je otputovala u Beograd gdje je u jednom beogradskom klubu bila na rođendanskoj proslavi poznatog srpskog PR stručnjaka Milana Blagojevića.

Na toj proslavi bila je i regionalna pjevačica Seka Aleksić koja se također slikala sa svjetski poznatom manekenkom.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Pjevačica kojoj se divi cijeli svijet počastila pogledom na svoju liniju bez mane, ne čudi što je nazivaju boginjom!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Dan sprovoda kraljice Elizabete za princa Georgea nije bio nimalo lak, evo kako je podnio taj događaj

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS