Zavodljiva poza

Ispod neobičnog crnog sakoa namjerno je pokazala grudnjak, umirovljena manekenka i dalje obara ljepotom

Alessandra Ambrosio Profimedia 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Alessandra Ambrosio gostovala je na svečanom eventu u Madridu te se tamo pojavila u crnoj kombinaciji.

Umirovljena manekenka Alessandra Ambrosio gostovala je na svečanom događaju u Madridu te svojim modnim odabirom privukla mnoge poglede.

Naime, Alessandra je za ovu prigodu odabrala crno svečano odijelo, čiji je gornji dio sadržavao detalje crnih perli. Ispod toga nazirao se grudnjak crne boje i srcolikog oblika koji je također sadržavao iste detalje kao i sako te je istaknuo njezine grudi. Kosu je pomno zalizala, a šminkom je naglasila oči. Cjelokupni izgled završila je crnim klasičnim sandalama i crnom minijaturnom torbicom.

Odavno je poznata javnosti po svojim modnim kreacijama u kojima uvijek prolazi itekako zapaženo. Tako je bilo i nedavno na Filmskom festivalu u Cannesu.

U vezi je s Richardom Leejom, a prije njega je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom ima kćer Anju i sina Noaha.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, te je dugi niz godina bila anđelica Victoria's Secreta.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Najnovija fotografija Maje Šuput zapanjila je njene pratitelje: ''Pa kako je ovo moguće, opet ste mi uljepšali dan!''

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Nives pozirala u vrućim hlačicama pa ukazala na problem s kojim se bori svaka žena, pratitelji je sprdaju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS